Kriza financiare që ka prekur bizneset e ndryshme për shkak të koronavirusit, ka futur në krizë edhe bizneset që po financojnë klubet e futbollit, kryesisht të Superligës.

Presidenti i Ligës, Edvin Libohova, një ditë pasi FSHF i ka dërguar një shkresë kryeministrit Rama, ku i kërkon që të perfshihet edhe futbolli te bizneset që do të përfitojnë nga subvencioni financiar i klubeve.

Libohova tregon për ‘Top Channel’ ,krizën e klubeve, aq sa rrezikojnë shkrirjen dhe se FSHF nuk ka mundësi t’i ndihmojë financiarisht, ashtu si bëjnë disa federata të tjera evropiane.

Më poshtë do të gjeni letrën e rastit: