Kohe karantine por per gjimnastet e Vllaznise dita e sotme ka qene e veçante. Sebashku me trajnerin e tyre Izmir Kashi ato kane zhvilluar diten e sotme nje stervitje shume te veçante.

Ka qene nje emer i mirenjohur, pikerisht Artan Vukatana, ish- gjimnasti i Vllaznise qe sot drejton ne rolin e drejtorit teknik nje nga palestrat me te medha te Italise, ate te Romes qe ka ne perberje plot 800 gjimnaste, ai qe e ka drejtuar kete seance.

Vukatana nga Roma permes nje lidhje online ka drejtuar sebashku me trajnerin Kashi stervitjen e sotme me gjimnastet e Vllaznise te cilat kane qene ne shtepite e tyre, por permes internetit jane lidhur me to dhe kane ndjekur udhezimet e trajnereve Vukatana- Kashi.

Ka qene vete Artan Vukatana qe e ka publikuar nje gje te tille ne faqen e tij dhe madje ka bere te ditur se nje gje e tille do te vijoje edhe javen e ardhshme.

Madje nga sa ka bere te ditur ai, ne vazhdim pritet qe te kete nje stervitje te perbashket online ne mes ekipeve te Romes, atij te Vllaznise dhe pse jo edhe te ndonje tjetri.