Akademia Olimpike Shqiptare shpall organizimin e konkursit me fotot e punimeve qe kane teme “Simbolet dhe Vlerat Olimpike”. Afati i pregatitjes dhe dorezimit te materialeve ka qene deri me date 6 Maj 2020.

Mesuesit e Edukimit Fizik kane mbledhur fotot/punimet dhe me pas i kane derguar albumet e materialeve prane KOKSH te cilat me pas jane publikuarne faqen e FB te KOKSH. Ndjekja, shikushmeria dhe pelqimi i tyre nga ndjekesit ne FB do jete pjese e kritereve te vleresimit pervec kreativitetit dhe elementeve estetike.

Keshtu kane vepruar edhe ne Shkoder. Kordinatori i Akademise Olimpike per Shkodren Ardit Mani, ne bashkepunim me mesuesit e edukimit fizik te shkollave te ndryshme te qytetit dhe te fshatit kane organizur grupe pune te cilat po kryejne me sukses te gjithe kete projekt.

Shkollat bashke me mesuesit dhe nxenesit jane pergjigjur pozitivisht dhe po punojne per kete projekt dhe secili ka paraqitur punimet me te mira.

Perveç Manit, per kete projekt jane trajnuar per Lojerat Olimpike edhe bashkepunetoret e tij. Zamir Lumani, Artan Durro, Ditmar Jubica e Zoje Gjoklaj te cilet kane bere nje pune te shkelqyer.

Komiteti Olimpik Shqiptar ka perzgjedhur dy punime nga nxenesit e Shkodres te cilat mund t’i ndiqni ne keto linqe:

Ne daten 9 maj 2020, do shpallen tre materialet me te bukuara dhe me te pelqyera ndersa per nxenesit fitues do te kete edhe cmime.

Per kete arsye, ne menyre qe dy punimet e nxenese shkodrane te vleresohen nder me te miret e ketij konkursi, secili prej jush mund te votoj punimet e tyre ne linkun e meposhtem:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219426262779824&id=1010085767?sfnsn=mo&d=n&vh=e