Per te treten dite me rradhe, futbollistet e Vllaznise nuk jane paraqitur ne stervitje ne shenje proteste per problemin e rrogave te prapambetura.

Dy zevendestrajneret, Osja e Lekiqi kane qene serish ne oren 17.00 ne fushen sportive te Golemit, por aty nuk eshte paraqitur asnjeri nga futbollistet e ekipit.

Keta te fundit vazhdojne te jene te bindur ne bojkotimin e stervitjes derisa te marrin garanco per zgjidhjen e kerkesave te tyre.

Megjithate tre dite pa stervitje, pikerisht kur ekipi vjen pas dy muajsh pushimi per shkak te situates nga pandemia, do te thote shume fhe padyshim qe do te kete nje ndikim shume negativ ne pergatitjen fizike te lojtareve.

Shpresa e fundit eshte qe te henen te kete nje rikthim ne normalitet sepse nese nuk ndodh keshtu edhe ate dite, atehere gjasat jane qe te mos kete me rikthim te tyre dhe Vllaznia duhet t’i beje planet duke luajtur me ekipin U19.