Ne media gjate dites se sotme ka dale lajmi se numri i futbollisteve te huaj qe jane larguar nga Vllaznia eshte shtuar sepse perveç Gligorov, nje hap te tille kane ndermarre edhe moldavi Sidorenco dhe brazilini Hygor.

Por ne fakt ka reaguar ky i fundit ne lidhje me nje lajm te tille teksa ka postuar ne story dy foto nga stervitja e tij e sotme me Vllaznine. Madje bashke me te ne foto eshte edhe Sidorenco.

Kjo do te thote se ata ende jane pjese e Vllaznise, pavaresisht asaj se çfare eshte aluduar dhe ne fakt ky eshte nje lajm i mire per stafin teknik qe po has veshtiresi ne ndeshjet e fundit per ndertimin e formacionit si pasoje e shume mungesave.

Hygor ne postimin e tij i ka bere “tag” gazetes Panorama Sport qe e ka publikuar lajmin e largimit te tij duke treguar edhe njehere tjeter se ne kete lajm nuk ka patur asgje te vertete.