Prej nje viti eshte detyruar te braktise futbollin e luajtur si shkak i rekomandimit te mjekeve, megjithate Ergi Borshi nuk eshte larguar nga pasioni i tij i madh i jetes.

Ai tashme ka nisur pune si trajner moshash me ekipin Vllaznimi, por gjate periudhes se fundit eshte shnderruar edhe ne trajner personal per disa futbolliste te cilet jane ende pa ekip dhe duan te ruajne formen fizike.

Keshtu, ditet e fundit Borshi eshte marre me dy futbolliste te njohur shkodrane, pikerisht Alsid Tafilin dhe Arlind Kalajen e atyre u eshte bashkuar edhe lojtari i Akademise Vllaznia, 17 vjeçari i talentuar Flori Spahija.

Kjo tashme eshte nje praktike e njohur kudo dhe Ergi po e shfrytezon ne menyren me te mire te mundshme pasionin e tij per t’u ardhur ne ndihme ketyre futbollisteve qe duan te ruajne formen fizike.
www.shkodrasport.com