Ende pa as, nje aktivitet kombetar per kete vit dhe per rrjedhoje hendbollistet e Vllaznise “nuk mund te durojne me”. Ata kane vendosur te zhvillojne nje aktivitet shume interesant, pikerisht diten e neserme ne plazhin e Velipojes.

Ne kete aktivitet njeditor kane konfirmuar pjesmarrjen etyre ekipi i veteraneve te hendbollit Kastrioti, ekipi kampion ne fuqi i Kosoves- ai i Ferizajt, ekipi Vjosa i Shtimes po ne Kosove, ekipi i Vllaznise dhe ai veteraneve te Vllaznise. Po ashtu do te jete pjesmarres edhe ekipi i hendbollit te femrave Shkodra.

Aktivitet i beach-handboll do te zhvillohet ne plazhin e Velipojes, pikerisht prane beach bar “Elita” ne rrugen nr.4 dhe do te startoje

Kete aktivitet do ta mbeshtesin z. Fred Zefi dhe Uji “Lajthiza” me distribucionin e Shkodres “Scutari Distribution”. Kuptohet qe ndeshjet pritet te ndiqen me interes edhe nga numri i madh i pushuesve qe ndodhen aktualisht ne Velipoje.
www.shkodrasport.com