“Beach handball” eshte zhvilluar diten e sotme ne Velipoje dhe ka shkuar ne menyren me te mire te mundshme. Ne kete aktivitet njeditor moren pjes ekipi i veteraneve te hendbollit Kastrioti, ekipi kampion ne fuqi i Kosoves- ai i Ferizajt, ekipi Vjosa i Shtimes po ne Kosove, ekipi i Vllaznise dhe ai veteraneve te Vllaznise. Po ashtu do te jete pjesmarres edhe ekipi i hendbollit te femrave Shkodra.

Ndeshjet kane dhuruar emocione dhe i kane tejkaluar pritshmerite e organizatoreve. Rezultatet e ndeshjeve te zhvilluara jane keto:

Vllaznia 22-22 Vjosa

Vllaznia 28-27 Kastrioti(veteranet)

Shkodra 7-8 Ferizaj (femrat)

Duhet thene se mysafiret nga Kosova kane bere homazhe tek banesa e fundit e ish- mikut të të gjithve, presidentit Nikolin Karroca.

Kete aktivitet e kane mbeshtetur z. Fred Zefi dhe Uji “Lajthiza” me distribucionin e Shkodres “Scutari Distribution”.