Pritej edhe nje sulmues por te Vllaznia ndryshojne planet dhe drejtuesit e saj jane shume prane firmes me nje mbrojtes. Ai eshte Eni Imami.

Mbrojtesi 27-vjeçar eshte godìtja e radhes ne merkato nga drejtuesit kuqeblu.

Ne fakt emri i tij ka disa kohe qe perflitet si objektiv i merkatos se drejtuesve te Vllaznise por nisir nga afrimet e bera u mendua se kuqeblute hoqen dore prej tij.

Por ne fakt nuk rezulton keshtu. Mbrojtesi i qendres por qe mund te luaje edhe ne te majte, ka qene sot ne Shkoder dhe paramisht ka mbyllur marreveshjen me drejtuesit kuqeblu. Ne ditet ne vijim pritet edhe firma e tij ne kontrate.