Ka perfunduar me sukses edicioni i trete i Shkodra Summer Cup 2020, i organizuar nga Shkodra Sport Event. Ne kete edicion morren pjese ekipe nga qyteti i Shkodres dhe Lezhes, per kategorite U-9, 11, 13, 15, 19 dhe femra, ku numri i ekipeve ishte i kufizuar per shkak te covid 19.

Ky event u zhvillua ne Barbullush, ne fushen e futbollit te K.F. MURLAN nen kujdesin maksimal te Gardenland Resort dhe stafit te tij, ne datat 11/12-09-2020. Ne ceremonine permbyllese jane vleresuar me te miret dhe ato qe dhane kontributin e tyre per zhvillimin e kesaj kupe:

Arbitri me i mire : Kledjon Hoxha

Ekipi me fair-play: Shpresa

Vendi i pare femra: Kf Juban-Danja (Women Football

Vendi i dyte: K.F. Murlani

Portierja me e mire: Ariselda Hasanaj (Murlan)

Lojtarja e se ardhmes : Geriola Rraboshta (Murlan)

Lojtarja me i mire : Rosela Vasa (Juban Danja)

Vendi i pare U-9 : Atletik

Vendi i dyte U-9 :Bashkimi

Lojtari me i mire : Ormir Plangaj (Bashkimi)

Lojtari i se ardhmes :Mateos Jahaj (Atletik)

Portieri me i mire : Stiven Ripaj (Atletik)

Vendi i pare U-11 : KF Bashkimi

Vendi i dyte U-11 : Murlani

Lojtari me i mire : Esad Kallaj (Bashkimi)

Lojtari i se ardhmes : Redion Haxhija (Murlan)

Portieri me i mire : Hermes Kasemi (Murlani)

Vendi i pare U-13 : Atletik Klub Shkodra

Vendi i dyte U-13 : Shpresa

Lojtari me i mire : Arkan Nikaj (Atletik)

Lojtari i se ardhmes : Ajdi Lumanaj (Shpresa)

Portieri me i mire :Angjelo Lumci (Atletik)

Vendi i pare U-15 : Beselidhja

Vendi i dyte U-15 : Akademia e Futbollit Vllaznia

Lojtari me i mire : Albi Koleci (Beselidhja)

Lojtari i se ardhmes :Alen Xhahysa (Murlan)

Portieri me i mire : Dervish Meta (Vllaznia)

Vendi i pare U-19 : Akademia e Futbollit FC Djelmnia Shkodrane 2017

Vendi i dyte U-19 : Murlani

Lojtari me i mire :Ervis Curri (Djelmnia Shkodrane 2017)

Lojtari i se ardhmes : Vandi Bregu (Djelmnia Shkodrane 2017)

Portieri me i mire : Fabian Zefi (Murlani)