Ibrahimoviç dëshiron të jetë atje dhe do të jetë, Pioli po mbështetet tek karizma dhe shfaqjet e tij/

Tri ditët para Europa League me irlandezët Shamrock dhe dyshimet më të vogla për shkak të mungesës së suedezit në miqësore javën e kaluar është zhdukur nga faktet:

Zlatan në fakt ka filluar javën duke u kthyer në punë në ekip duke lënë pas dëmtimet që kishte në kofshë që e kishte detyruar atë të mos merrte pjesë në stërvitje.

Pa Leao dhe me Rebic të skualifikuar prezenca e Ibrës të enjten në Dublin është shumë e rëndësishme për ndeshjet brenda dhe jashtë Europës: ka ende dyshime se kush do të jetë partneri i tij në sulm. Shan i mundësh është për të riun Colombo.