Jan Kler Todibo është drejt largimit nga Barcelona, pasi nuk po stërvitet më me ekipin.

Mbrojtësi nuk mori pjesë në stërvitjen para ndeshjes ndaj Seviljas.

Todibo dëshiron të luajë më shumë, dhe i ka kërkuar klubit largimin.

Barcelona kërkon 20 milionë euro për mbrojtësin.