Prej gati 7 muajsh pallati i sportit “Qazim Dervishi” i ka dyert e mbyllura dhe kjo gje ka penalizuar se tepermi sidomos basketbollistet dhe volejbollistet e SK Vllaznia.

Drejtuesit e klubit jane te detyruar te mbajne serish te njejtin qendrim sepse po respektojne vendimin ende ne fuqi te institucioneve shteterore per mbajtjen mbyllur te pallateve te sportit si rrjedhoje e situates e krijuar nga pandemia.

Nga ana tjeter kohet e fundit, me nje fond te miratuar nga Bashkia Shkoder eshte bere nje nderhyrje ne parketin e pallatit te sportit duke e sjelle ate ne nje gjendje shume te mire.

Kjo gje shihet edhe ne foton e ketij shkrimi dhe ajo qe pritet tashme eshte vetem hapja e dyerve te tij per filimin e stervitjes se te gjithe ekipeve./SHKODRA-SPORT.COM/