Ish-moderatorja e Procesit Sportiv, Ilda Bejleri ka ironizuar këta të fundit për të ftuarit, teksa ka reaguar në rrjetet sociale sa I takon panelit të djeshëm.

I ftuar ka qenë edhe Lulzimi, që siç tregon moderatorja ka qenë pjesë e një emisioni që kërkojnë gran ë television.

“RIP Futbolli”, shkruan ajo në një postim, teksa më vonë jep mendimin e saj për panelin.

“Këtu te ne kanë mbaruar futbollistët saqë dhe te Procesi Sportiv ku duhet të flitet për futboll, gjejmë Lulzimin që kërkon akoma grua”./newsport/