Nora Deda prej pak ditesh ka nisur punen ne krye te ekipit te volejbollit te femrave te Vllaznise, me synimin per ta ngjitur serish aty ku duhet ate.

Por ky emer i madh i volejbollit shkodran nuk do te jete i vetem ne keto perpjekje. “Shkodra Sport” meson se bashke me te ka nisur punen edhe nje tjeter trajner.

Behet fjale per Ardian Dodanin, i cili do te mbaje detyren e ndihmestrajnerit te ketij ekipi. Dodani ne rinine e tij eshte marre me volejboll dhe vazhdon ta dashuroje ende kete loje, prandaj dhe nuk ka hezituar qe te marre persiper kete detyre te veshtire.

Dyshja Deda- Dodani po perballen me largimin e disa lojtareve titullare dhe nuk do ta kene te lehte t’i zevendesojne ato me vajza te reja, megjithate ato kane pasion te madh dhe per kete arsye, do te mundohen te marrin me te miren prej tyre./SHKODRA-SPORT.COM/