Tre kane dale pozitiv, nje negativ, nje tjeter eshte ne pritje te pergjigjes dhe po ashtu edhe nje futbollist tjeter i ka kaluar shqetesimet dhe i eshte rikthyer stervitjes.

Kjo eshte situata shendetesore tek ekipi i Vllaznise tek i cili jane shfaqur shqetesime sa i takon infektimit te pjestareve te tij me virusin covid-19.

Pikerisht per kete arsye, sot ne ambjentet e stadiumit “Loro Boriçi” mesohet se kane mberritur perfaqesues te Drejtorit se Shendetit Publik te cilet i kane bere tamponin 15 perfaqesuesve te ekipit te Vllaznise.

Kuptohet qe ata nuk kane shfaqur probleme, megjithate nje veprim i tille eshte bere per te bere kontrollin e duhur dhe per t’i paraprire nje perhapje edhe me te madhe te covid-19 edhe tek pjestaret e tjere te ketij ekipi por edhe me gjere.

Tashme pritet dalja e pergjigjeve te cilat do te sqarojne edhe me shume situaten shendetesore tek ekipi i Vllaznise./SHKODRA-SPORT.COM/