Napoli konfirmon se në testet e sotme të gjithë futbollistët dolën negativë dhe nuk ka asnjë anëtar të klubit të infektuar me Covid-19.

Ata nuk kanë më asnjë futbollist të prekur nga COVID-19, madje dhe Zielinski dhe Elmas janë “çliruar” nga COVID-19.

Napoli nuk udhëtoi ndaj Juventusit në ndeshjen e vlefshme për Serie A, pasi ekipi napolitan kishte dy raste me COVID-19.

Autoritetet lokale vendosën që ekipi i Napolit të mos udhëtonte drejt Torinos.