Në shtëpi e Barcelonës klima është akoma e tensionuar.

Sipas RAC1 , lojtarët dhe stafi kanë refuzuar uljen e pagave që drejtuesit e klubit blaugran të kryesuar nga Josep Maria Bartomeu, u përpoq të vendosnin.

Në fillim të këtij muaji, klubi katalan u kishte dërguar një letër punonjësve të saj duke komunikuar synimin e saj për të ulur pagat me 30%.

Lojtarët nuk janë të lumtur dhe kanë shprehur mospajtimin e tyre përmes një burofax që do të dërgohet në orët e ardhshme.