Khabib Nurgadomedov ia doli të mposhtë Justin Geathje në UFC pas vetëm 6 minutash lojë, ose raundit të dytë.

Mundësi rus u tërhoq nga garat MMA në fundin e ndeshjes, pikërisht tre muaj pas vdekjes së të atit.

Mediet e huaja raportojnë se Khabib ia ka dalë të arkëtojë 3 milion euro në ato gjashtë minuta përballje, teksa ende nuk janë llogaritur të drejtat televizive dhe arkëtimet nga sponsorat.

Pak a shumë, Khabib pritet ta shtojë llogarinë me afro 10 milion euro./newsport/