Në muajin e fundit ka pasur takime në Gjirokasytër, e madje mes specialistëve dhe kryebashkiakut Flamuur Golemi, apo dhe tifozët i kanë kërkuar të parit të qytetit që të ketë një rrugë ndryshe nga shkrirja, apo falimentimi dhe nisja nga Kategoria e Tretë.

Kështu pasoja e parë ka ardhur me mospjesëmarrjen në Kupën e Shqipërisë, kur Luftëtari është djegur edhe për vitin që vjen. Me sa duket edhe vetë FSHF nuk është kursyer, duke ditur që bluzinjtë do ta nisin nga Kategoria e Tretë në sezonin e ri…!

Ndërkohë që tifozët kanë këkruar që skuadra në kampionat të përfaqësohet, qoftë edhe me një ekip sa për të thënë, por jot ë shkrihet në këtë mënyurë, sepse hidhet poshtë historia e gati një shekulli të futbollit gjirokastrit.

Madje, ultrasit bluzi nuk kanë kërkuar një ekip me pretendime, por ama u ka ardhur hidhur kur kanë mësuar projektin e Bashkisë së Gjirokastrës, që sipas tyre mund të shmangej, e madje ja kanë kërkuar edhe kryebashkiakut…/Vipsport/