Pepe dhe Porto lidhin “martesën” e tyre deri në 2023.

Mbrojtësi portugez do të luajë me ekipin e njohur potugez deri në moshën 40 vjeç.

Edhe pse 37-vjeçar Pepe aktivizohet në nivele të larta dhe për këtë ecuri drejtuesit e Portos i ofruan rinovimin e kontratës.

Ish-mbrojtësi i Real Madrid sezonin e shkuar u aktivizua në 25 ndeshje ku vetëm një prej saj nisi nga pankina.