Diten e djeshme eshte zhvilluar kampionati kombetar i taekondose per tre grupmosha, ate te te rriturve, te rinjve dhe femijeve. Ajo qe bie ne sy eshte paraqitja shume e mire e sportisteve te Vllaznise te cilet kane dale kampion me te rinjte dhe femijet nderkohe qe kane zene vendin e trete me te rriturit.

Padyshim qe ky eshte nje sukses i madh per keta sportiste te cilet nen drejtimin e kryetrajnerit Elion Puka dhe trajnereve Nikolin Perzefi, Neriman Puka, Nejla Uruçi dhe Greta Çinarja kane bere nje paraqitje shume te mire duke dominuar mbi ekipet e tjera.

Ne total, sportistet e Vllaznise kane arritur te zene 17 vende te para, 10 vende te dyta, 14 vende te treta dhe 10 vende te katerta dhe konkretisht rezultatet e tyre jane keto:

Kategoria te rritur (18-35 vjeç)

1. Nikolin Perzefi -68 kg kampion

2. Denis Gurzaku -58 kg vend i 3-të

Kategoria te rinj (14-17 vjeç)

3. Esad Malaj -59 kg vend i 4

4. Hysen Kermeshna -51 kg vend i 3-të

5. Eldis Muhja -51 kg vend i 3-të

6. Abdyl Harifi -73 kg vend I 2-të

7. Ermal Neziri -51 kg vend i 3-të

8. Mirtan Hasaj -55 kg vend i 2-të

9. Kevin Bekteshi -63 kg vend 3-të

10. Ylber Luli -73 kg kampion

11. Alsaed Shabaj -63 kg vend i 2-të

12. Gersi Bardhi -59 kg vend i 2-të

13. Neual Uruci -68 kg vend i 4

14. Olsi Bicaku -51 kg vend i 2-të

15. Nejla Uruci -63 kg kampione dhe gjithashtu sportistja më e mirë teknike për të rinjte

16. Enisa Shabaj -59 kg kampione

17. Ajla Maho -55 kg Kampione

Kategoria para te rinj (12-14 vjeç)

18. Aron Duka -37 kg vend i 3-të

19. Muhamed Dyli -45 kg vend i 4

20. Aristid Kraja -57 kg vend i 4

21. Reimon Zekaj -45 kg vend 3-të

22. Irsa Osmanagiq -59 kg kampione

23. Anselma Xhaji -51 kg vend i 3-të

24. Isra Meta -41 kg vend i 2-të

Kategoria Femije A (10-12 vjeç).

25. Klejvis Kruja -44 kg kampion

26. Ahmed Alushi +48 kg vend i 4

27. Albion Lagja -36 kg vend i 4

28. David Mitku -29 kg vend i 3-të

29. Amer Faslia -36 kg vend i 3-të

30. Revne Deda -36 kg vend i 4

31. Rejsi Meaj -33 kg kampion

32. Edrit Coka -40 kg vend i 2-të

33. Roalb Bushati -31 kg Kampion.

34. Gjulja Xhaji -36 kg vend i 3-të


Kategoria Femije B (8-10 vjeç)

35. Seldi Bardhi -40 kg vend i 2-të

36. Alessandro Hoti +40 kg vend i 2-të

37. Noel Camaj -29 kg kampion

38. Ergi Muçubegu -31 kg vend i 3-të

39. Brion Lekaj -23 kg kampion

40. Esmer Kakini +40 kg vend i 4

41. Alban Quka +40 kg vend i 4

42. Drini Shehu -33 kg kampion

43. Rajan Fani -36 kg vend i 2-të

44. Franko Suka -33 kg vend i 3-të

45.Bertan Celiku -29 kg vend i 3-të

46. Amla Demushi -33 kg kampione

47. Anasuz Bushati -31 kg kampione

48. Klevis Mecaj -21 kg kampion

49. Rean Beci -31 kg kampion

50. Albion Murrizi -21 kg vend i 2-të

51. Omer Bilani -25 kg kampion.

Per t’u permendur eshte edhe arritja e sportistes Nejla Uruçi e cila perveçse eshte shpallur kampione ne peshen e saj, eshte shpallur edhe sportistja me e mire teknike me te rinjte.