Vjen momenti i arbitrit shkodran Indrit Myrtja. Ai eshte rikthyer te arbitroje ne Kategorine Superiore dhe sot ka qene kryesor ne ndeshjen Kukesi- Apolonia.

Madje, perpos tij, ka qene edhe asistenti shkodran Jetmir Podgorica. Ky padyshim qe eshte nje lajm i mire per Kolegjiumin e Arbitrave te Shkodres qe rikthehet ne Superlige pas gati dy vitesh.

Sa i takon ndeshjes, duhet thene se fieraket kane patur pretendime ne lidhje me kryesorin per mosdhenie te nje 11-metershi per prekje te topit me dore brenda zone, por Myrtja nuk ka qene i ketij mendimi.

Mbetet per t’u pare moviola per te mesuar nese ai ka gabuar apo jo. Megjithate e rendesishme eshte qe ne fund te dy ekipet kane shtrenguar doren me njeri- tjetrin si per te thene se secili mori ate qe meritoi nga ky 90 minutesh./SHKODRA-SPORT.COM/