Po perjeton momente shume te kendshme ashtu si çdo shkodran tjeter por vete ai ka shume here me teper arsye per te gezuar sepse eshte “arkitekti” i kesaj Vllaznie.

Sponsori Alban Xhaferi e ka ndertuar vete kete skuader, duke filluar nga perzgjedhja e drejtorit teknik, trajnerit por edhe shume prej lojtareve.

Tashme ai po merr frutet e punes dhe investimit te bere. Mbi te gjitha po argetohet. Pas ndeshjes se fundit me Partizanin, ai padyshim eshte shfaqur i lumtur.

Dhe jo vetem per golin e shenuar ne fund dhe tre piket e fitores, por edhe per futbollin e bukur qe kjo skuader po ben. Vete Xhaferi ka postuar ne profilin e tij ne rrjetet sociale aksionin e mrekullueshem te Vllaznise ne minuten e 93-te dhe prandaj shkruan: “Futboll samba i miksuar me stil gjerman”.