Atletik Bilbao e kërkoi edhe e rigjeti suksesin pas katër javësh pa fitore.

Skuadra baske triumfoi ndaj Hueskas në shtëpi me rezultatin 2-0 ne ndeshjen e rradhes per kampionat.

Por çudia ndodhi në një episod ku mbrojtësi i Hueskas, Horge Pulido kishte zbritur me celular në fraksionin e dytë të lojës.

Ai po luante futboll me celular në xhep dhe më pas kur e kuptoi i’a dorëzoi arbitrit të ndeshjes. Një gjest i pazakontë ky në botën e futbollit.