Nderrimi i viteve ka sjelle nje tjeter gjest shume domethenes nga femijet e KF Bashkimi. Per te katerten here rradhazi ata, sebashku me trajnerin e tyre Ervin Alushi kane arritur te bejne te lumtura 24 familje ne nevoje.

Ata, ne kuader te projektit “Bamiresia nuk te varferon”, nga data 26-31 dhjetor kane arritur te mbledhin produkte ushqimore nga femijet, prinderit, sponsori dhe njerez te tjere dhe me keto kane krijuar pakot per keto familje.

Interesant eshte fakti se keto pako ushqimore i kane shperndare vete femijet dhe trajneri i tyre prane familjeve te tilla duke u dhuruar atyre sadopak kenaqesi ne kete nate feste.

Padyshim qe nje gjest i tille eshte per t’u pershendetur dhe evidentuar sepse perveçse dine te luajne bukur futboll, ata dine edhe te dhurojne dhe kjo i ben ata edhe ME TE MEDHENJ!