Zyra Rajonale e Federates Shqiptare te Futbollit ne Shkoder ka zhvilluar ne ditet e fundit te vitit te kaluar seleksionimet e futbollisteve me te mire sipas grupmoshave, te cilet me pas do te formojne edhe ekipet kombetare rajonale.

Fillimisht jane seleksionuar me te miret e datelindjes 2007, ndersa ne diten e dyte ata te datelindjes 2008 dhe ne diten e trete ata te datelindjes 2009.

Stafi i trajnereve te ketyre ekipeve bashke me perfaqesuesit e Federates permes ndeshjeve te kontrollit kane perzgjedhur edhe me te miret sipas grupmoshave.

Tashme pritet te nisin stervitjet javore te ketyre ekipeve nderkohe qe sic dihet ne fundin e sezonit do te zhvillohet edhe kampionati ne mes kombetareve rajonale te ndryshme./SHKODRA-SPORT.COM/