Nga Fatmir LUGJI

Ndeshja Vllaznia- Teuta konsiderohet shumw e rendesishme. Dy skuadrat qe jane ne krye te superiores duhet te bejne nje futboll korrekt.

Çdo lojtar dhe skuader duhet te manifestoje cilesite taktike dhe teknike me te mira. Vllaznia eshte nje ekip futbolli profesionist, qe lejon çdo skuader te luaje lirshem, pa ngacmime, pa demtime e me nje korrektesi shembullore.

Problemi qe e shqeteson Vllaznine eshte arbitrimi i ndeshjes qe futbolli shkodran e ka pesuar me keq se çdo ekip i superiores.

Shpresojme qe te mos jete paragjykuar nga “kushdo” qe drejton (manipulon) gjyqtaret e ndeshjes. Nje gj qe eshte e qarte eshte ajo se çdo rezultat i ndeshjes, Vllaznine e gjen serish kryesuese ne vend te pare.

Dhe per kete, futbollistet e Vllaznise jane te motivuar, te pergatitur moralisht dhe psikologjikisht per te vazhduar lojen burrerore dhe kolektive dhe ne fund rezultati dihet. Urojme qe te fitoje me i miri.