Prej disa kohesh eshte bere objekt diskutim ne kete kohe merkatoje, por ish- lojtari i kombetares shqiptare Azdren Llullaku nuk do te vije te Vllaznia ne merkaton e janarit.i

Konfirmimin per kete e ka dhene drejtori sportiv i saj Matko Djarmati i cili ne lidhje me kete çeshtje eshte shprehur: “Kemi folur me Llullakun, por para dy ditësh me kemi prishur negociatat me të.

Ai donte te vinte si i huazuar per keto 6 muaj, por nuk ishte në interes për ne që luante për kaq pak kohe dhe të bënim një shpenzim kaq të madh pasi ishte kostoja e huazimit plus edhe rroga e tij e lartë.

Si rrjedhoje kemi vendosur perfundimisht qe te heqim dore prej tij. Po shohim ndonje opsion tjeter per repartin e sulmit tashme”.