Pas seleksionimeve te bera ditet e fundit, Zyra Rajonale e Federates Shqiptare te Futbollit ne Shkoder ka perzgjedhur edhe lojtaret qe do te perfaqesojne ekipet kombetare rajonale te kesaj zone ne turneun kombetar qe do te nise javen e ardhshme.

Keshtu, per kombetaren U13 te zones se Shkodres jane perzgjedhur 23 futbolliste dhe pikerisht:

Janë përzgjedhur këto futbollistë nga ekipet përkatëse:

VLLAZNIA:

Alban Ramaj, Ares Jubica, Luis Selimi, Alfredo Dukaj, Klaudio Preka

ATLETIK:

Angjelin Lumçi, Gelsi Nuha, Bajram Imeraj, Amos Hoxha, Aron Hasanaj

SHKODRA:

Kristi Prendi, Adison Osmani, Donald Marku

DJELMNIA SHKODRANE:

Andrea Vata, Argent Nika

KF MURLANI:

Klevis Kryeziu, Aron Jahja

SHPRESA:

Erik Lulaj, Orges Halili

THE DOOR:

Ermis Kraja

SCUTARI:

Asri Byushaj

LABEAT:

Bridis Kodra

SHPRESA:

Endis Brahimaj

Nderkohe ne kombetaren U14 jane perzgjedhur 23 lojtaret e meposhtem:

VLLAZNIA:

Qemal Mehmeti, Klajdi Mehja, Eglis Ramadani, Jonis Volumi, Flavio Fushaj.

DJELMNIA SHKODRANE:

Fabio Shkambi, Erglis Bici, Matia Nwnshati, Erman Pishtari

ATLETIK:

Eugen Hebovia, Arkan Nikaj, Sajmon Hoxha, Imran Fusha

KF SHKODRA:

Rubin Mlloja, Serxho Prendi

SCUTARI:

Arlind Sulja, Ervis Mali

KF MURLANI

Riad Haxhija, Gerald Kameri

THE DOOR:

Andir Berisha, Ameris Kurti

VLLAZNIMI:

Amer Kthupi

KF BASHKIMI:

Aurel Prendi

Lista e 23 lojtareve te kombetares U15 te Zoness se Shkodres eshte si me poshte:

VLLAZNIA:

Ergestino Pepnikaj, Erhald Lilo, Skender Meta, Aiges Lekiqi, Juli Gurra, Sabian Bizi, Rei Kraja

KF SHKODRA:

Marin Rrahi, Florjan Rranxburgaj, Egzon Ivziku, Erdion Isufi

ATLETIK:

Armir Gerbeti, Xhesild Kapllani, Filip Toni, Ilgers Brahimaj

VLLAZNIMI:

Orges Spahija, Luirt Dashi, Ubejd Kadia

KF MURLANI:

Igli Ethemi, Donald Kuka

DJELMNIA SHKODRANE:

Arsid Gerdeci

VELEÇIKU:

Seralb Hotaj

ARRA E MADHE:

Emanuel Deda

Në 12 janar 2021 fillon turneu i ekipeve përfaqësuese rajonale për moshat U-15, U-14 dhe U-13. Qëllimi i këtij turneu është evidentimi i talenteve të reja që militojnë në kampionatet rajonale të FSHF-së dhe vëzhgimi i tyre nga stafi i ekipeve Kombëtare.

Në këtë turne do të marrin pjesë ekipet përfaqësuese rajonale të këtyre tre grupmoshave nga Tirana, Durrësi, Fieri, Shkodra, Elbasani, Korça, Lezha dhe Gjirokastra.