Merkato në janar përgjithësisht është e varfër dhe deri më tani mbizotërojnë lëvizjet në dalje, pjesa më e madhe zyrtare. Gjithsesi ka klube që kanë lëvizur edhe në hyrje, por afrime janë të pakta.

MERKATO E JANARIT NË SUPERIORE

VLLAZNIA (Afrime: Abdurrahman Fangaj, Albion Avdijaj ; Largime: Eugenio Sidorenco, Enes Isufi, Elmir Lekaj, Behar Ramadani, Christopher Mandiangu)

TEUTA (Afrime: Sebino Plaku ; Largime: Aldrit Oshafi, Rubin Hebaj)

PARTIZANI (Afrime: Valentino Murataj, Stenio Junior; Largime: Besnik Ferati)

KUKËSI (Afrime: – ; Largime: Sadik Vitija, Kenan Horic )

TIRANA (Afrime: Taulant Seferi ; Largime: Albion Avdiaj)

LAÇI (Afrime: Iljasa Zulfiu ; Largime: Donald Rapo, Teco )

KASTRIOTI (Afrime: – ; Largime: Abaz Karakaçi, Alesio Abbibi, Sebino Plaku )

BYLISI (Afrime: Renato Spahiu, Lionel Samba, Lorran, Neto Marcolino; Largime: Qudus Lawal, Valentino Murataj)

SKËNDERBEU (Afrime: Vangjel Zguro ; Largime: Drin Govori, Amer Duka, Joan Çela )

APOLONIA (Afrime: – ; Largime: Drago Bumbar, Glejdis Ndraxhi, Bernard Arthur)