Ecuria e mire e Vllaznise ne keto 13 jave kampionat ka qene e shkelqyer dhe si rrjedhoje ajo kryeson me merite renditjen e kampionatit duke qene e shkeputur me 9 pike nga ndjekeset e saj me te aferta.

Duke u ndalur tek takimi i fundit me Teuten specialisti i futbollit Agim Canaj e ka vleresuar paraqitjen e mire te ekipit shkodran duke thene madje se kjo ishte ndeshja me e mire e tij.

“Vllaznia nuk është vënë asnjëherë në presion. Bëri ndeshjen më të mirë me Teutën, e dominoi në të gjitha aspektet.

Kjo vazhdimësi të jep besim se do të arrijnë gjithçka. Ndoshta Alban Xhaferi duhet t’i bëjë ndonëj dhuratë. Vllaznia shikohet si ekipi për t’u mundur”, tha Canaj.