Prej me teper se nje ore ne Shkoder kane nisur reshjet e bores dhe kjo ka bere qe kushtet atmosferike te mos jene te pershtatshme dhe ne njefare menyre eshte diskutuar edhe per mbarevajtjen e ndeshjes Vllaznia- Apolonia.

Ajo do te startoje ne oren 14:00 por ne fakt per momentin nuk vihet ne diskutim zhvillimi i saj sepse bora akoma nuk ka ngjitur ne fushen e stadiumit “Loro Boriçi”.

Fotoja e ketij shkrimi eshte bere pak minuta me pare dhe e tregon qarte gjendjen e fushes, qe do te thote se deri tani ajo eshte ne kushte shume optimale.

Drejtuesit e Vllaznise shpresojne qe nje situate e tille te jete deri ne momentin e nisjes se ndeshjes dhe nese ndodh keshtu, kuptohet qe ajo do te perfundoje pastaj.

Ne Shkoder ndodh rralle te kete kushte te tilla atmosferike sepse bora nuk bie shpesh ne kete qytet megjithate punonjesit e stadiumit i kane marre masat qe ndeshja te zhvillohet normalisht./SHKODRA-SPORT.COM/