Sot duhej te ishim duke festuar ditelindjen e tij te 86-te por ne fakt prej kater vitesh Çesk Jubani nuk eshte me mes nesh, megjithate ne Shkoder vazhdojne ta kuptojne.

Pikerisht per kete arsye, Bashkia Shkoder dhe Sporklub Vllaznia kane organizuar ditet e fundit edicionin e trete te Festivalit te shahut me emrin e tij.

Sivjet eshte menduar nje organizim ndryshe dhe ne kete edicion moren pjese 8 shahistet me te mire te qytetit te Shkodres dhe gara eshte organizuar në formën e rapid ches ku për tre ditë shahistët u ndeshen me njeri-tjetrin për të arritur në shpalljen e kampionit të qytetit për vitin 2021.

Kjo ka ndodhur diten e sotme teksa jane shpallur edhe tre me te miret e ketij edicioni te trete te Festivalit te shahur “Çesk Jubani” te cilet jane si me poshte:

Vendi i parë: Erjon Harusha

Vendi i dytë: Franc Ashiku

Vendi i trete: Elvis Tavasja