Tjeter medalje ne Kampionatin Ballkanik te sallave te mbyllura qe po zhvillohet ne Stamboll te Turqise dhe serish nga nje atlet shkodran.

Kete here nga Franko Burraj qe ne garen e 400 metrave ka zene vendin e dyte dhe eshte shpallur nenkampion ballkani.

Nga sa mesohet ka patur nje konkurrence te forte ne mes atleteve nga 21 shtetet pjesmarrese megjithate Burraj ka bere nje perfaqesim shume te mire duke u renditur i dyti.

Koha e arrutur prej tij ka qene 47″00 dhe natyrisht qe ne pergatitjen e tij kane ndikuar edhe kushtet jo te mira atmosferike te kohevw te fundit.

Megjithate Burraj edhe njehere tjeter tregoi vlerat e si nje sportist me shume te ardhme dhe nje nga me te miret jo vetem ne Ballkan por edhe me gjere.