Kastrioti luan sot një ndeshje të rëndësishme për mbijetesën, duke qenë se pikët përballë njërit prej ekipeve që synon pjesën e sipërme të tabelës, do të kishin vlerë edhe morale dhe motivimi për futbollistët.

Megjithatë, ky 90-minutësh nuk është shpresa e vetme e skuadrës krutane, e cila në ndeshjen e ardhshme, ka një finale me rivalin direkt për mbijetesën, Bylisin.

Pavarësisht se si do të përfundojë kjo javë, e cila sigurisht ka fokusin maksimal të vëmendjes nga Kastrioti, ballafaqimi direkt me ballshiotët në Kamzë, vendos renditjen finale të këtyre dy skuadrave për të ndarë mes tyre verdiktet e sezonit.

Megjithate, krutanet vijne sot ne Shkoder me idene e qarte per te tentuar te marrin pike, ashtu siç bene edhe ne fazen e dyte me ate barazim 0-0.