Premtimi i Bujar Qamilit per nje kenge te re te Vllaznise, eshte mbajtur. Pikerisht sot, Mjeshtri i Madh i muzikes ka publikuar kengen e re, kushtuar Vllaznise kampione.

Ajo nuk eshte nje kenge vetem per futbollin, por per te gjithe ekipet e Vllaznise dhe pritet te sherbeje si himn per to.

Kjo eshte kenga e trete e Bujar Qamilit, sepse te paren e ka bere kur Vllaznia e futbollit u shpall kampione ne vitin 1998 dhe te dyten tre vjet me vone kur ajo u shpall serish kampione.

E treta vjen sivjet, kur ne fakt shanset per Vllaznine e futbollit qe te shpallet kampione tashme jane te pakta, por ajo mund te sherbeje si himn sa here qe nje ekip me kete emer do te jete kampione e vendit.

Per me shume ndiqni klipin e kenges se re te mjeshtrit Bujar Qamili: