Taekondistet e Vllaznise arrijne te tjera suksese ne aktivitetet e rradhes qe ne fundjaven e kaluar kane qene ne fakt dy, pikerisht turneu nderkombetar “2-Ulcinj Trophy” në Mal të Zi si dhe kampionati kombtar i teknikave të kombinuara.

Ne akvitetin nderkombetar te Ulqinit moren pjese 45 ekipe nga 5 shtete me 455 sportiste dhe Vllaznia konkurroi me disa sportiste te saj dhe kane arritur te marrin 4 vende te para, 6 vende te 2-ta dhe 6 vende te 3-ta

Rezultatet e arritura jane konkretisht si me poshte:

•Kategoria Femije

1. Alessandro Hoti +51 kg kampion

2. Arbios Kraja -30 kg vend i 2-të

3. Edorado Vathaj -47 kg vend i 2-të

4. Mirlind Karmaj-36 kg vend i 3-të

5. Noel Camaj -33 kg vend i 3-të

6. Omer Bilani -26 kg vend i 2-të

7.Rajan Fani -43 kg vend i 2-të

8. Ajla Bushati -39 kg vend i 3-të

9. Reina Spatari -39 kg kampione

Para te rinj

10. Eglis Buhaj -49 kg vend i 2-të

11. Reimon Zekaj -49 kg vend i 2-të

Te rinj

12. Eldis Muhja -55 kg kampion

13. Esad Malaj -63 kg vend i 3-të

14. Ajla Maho -63 kg vend i 3-të

15. Irsa Osmanagiq -59 vend i 3-të

16. Enisa Shabaj -63 kg kampione

Nderkohe ne kampionatin kombetar te teknikave te kombinuara qe u zhvillua në Lezhë morën pjesë të gjitha ekipet shqiptare ku gjithashtu kishte konkurencë mjaft të madhe.

•Medaljet individuale per teknika te kombinuara (poomsae) jane:

1. Nejla Uruci per te rritur kampione

2. Irsa Osmanagiq per te rinj vend i 2-të

3. Isra Meta per te rinj vend i 3-të

4. Enisa Shabaj per te rinj vend i 3-të

Ne konkurim cift per ekipin e te rinjve

Reimon Zekaj dhe Irsa Osmanagiq vend i 3-të

Ne konkurim ekipor per te rinj u shpallëm kampion ku demostruan:

1. Enes Behri

2. Mirtan Hasaj

3. Reimon Zekaj

4. Enisa Shabaj

5. Irsa Osmanagiq

6. Nejla Uruçi

7. Isra Meta

•Ne konkurim individual per teknika te kombinuara te lira (free style),

Mirtan Hasaj shpallet kampion.

•Ndersa ne konkurim çift per (free style),

Nejla Uruci dhe Irsa Osmanagiq kampione.

•Ne teknikat e demostrimit (gyokpa)

1.Albion Lagja vend i 3-të

2. Rejsi Meaj vend i 3-të