Rritet vlera e premios se akorduar per ekipin e Vllaznise me rastin e fitimit te Kupes se Shqiperise.

Fillimisht vete sponsori Xhaferi deklaroi ne media se shperblimi per fitimin e ketoj trofeu do te ishte 20 mije euro por me pas gjerat kane ndryshuar.

Gjate ndeshjes, vlera e shperblimit te ofruar nga nje dashamires i madh i Vllaznise eshte rritur nga 10 mije ne 20 mije dollare dhe duke i shtuar edhe shperblimin prej 10 mije dollaresh premtiar nga sponsori Xhaferi, vlera totale shkonte ne 30 mije dollare.

Por nderkohe mesohet se biznesmeni shkodran qe i eshte gjetur shume prane Vllaznise edhe kete sezon, eshte ulur ne dhomat e zhveshjes pas perfundimit te finales dhe e ka rritur serish vleren e shperblimit nga 20 ne 30 mije dollare.

Edhe Xhaferi e ka dhene shperblimin e premtuar dhe kesisoj vlera totale e shumes qe kane perfituar futbollistet dhe stafi i Vllaznise per kete sukses ka shkuar ne total ne 40 mije dollare.

Natyrisht qe nje shperblim i tille ka gezuar edhe me shume pjestaret e ekipit shkodran te cilet ne rast se do te dilnin kampion, do te perfitonin nje shperblim prej 100 mije eurosh./SHKODRA-SPORT.COM/