Lionel Samba do të largohet nga Turbina. Kongolezi me pasaportë franceze nuk do të rinovojë me cërrikasit. Ai do të kthehet në Francë, ku jeton edhe familja e tij.

Ndryshe ndodh me lojtarët brzilianë si: Kristian, Renato dhe Ronaldo. Ata ndodhen ende në rezidencën e klubit dhe pritet që të konfirmohen.

Ata janë ambientuar me Cërrikun dhe ndihen mirë, pasi dhe sportdashësit cërrikas i respektojnë shumë këta lojtarë.

Turbina hyri në garë me preteneidme madhore për Superioren, ndërsa cërriokmasit në fund rrezikuan mbijetesën…Në Cërrik u tha se do të kishte edhe rikonstruksion të stadiumit, e madje u prezantua edhe projekti i impiantit të ri, por që duket se ka mbetur në letër!