Tjeter paraqitje e mire dhe tjeter sukses per taekondistet e Vllaznise. Ata kane zene vendin e pare ne
“6-th Tirana Trophy, 9-th Top Tirana Open”. Njekohesisht sportistja Enisa Shabaj shpallet kampione dhe sportistja më e mirë teknike e aktivitetit!

Në këtë aktivitet morën pjesë sportiste te 46 ekipeve nga 12 shtete ku në total garuan 500 sportistë.
Ekipi i Vllaznisë i drejtuar nga trajneri Elion Puka mori pjesë me 55 sportistë dhe 2 arbitra, Vlerar Bekteshi dhe Gramoz Hasa.

Vllaznia arriti këto rezultate duke marre 10 vende të para, 14 vende të 2-ta dhe 18 vende të 3-ta

•Fëmijë (6-7 vjeç)

1. Relind Erkacej -25 kg nënkampion

2. Polat Rreshketa -21 kg nënkampion

3. Erlis Kruja -31 kg nënkampion

4. Klevis Mecaj -21 kg kampion

5. Omer Puka -29 kg kampion

6. Larsian Kraja -23 kg vend i 3-të

7. Elois Spatari -23 kg nënkampione

8. Anja Dreni -25 kg nënkampione

•Fëmijë (8-9 vjeç)

9. Omer Bilani -25 kg kampion

10. Brion Lekaj -25 kg nënkampion

11. Jozef Krypci +40 kg vend i 3-të

12. Alim Maho -23 kg vend i 3-të

13. Amla Demushi -36 kg nënkampione

14. Ajla Bushati -36 kg kampione

15. Rejna Spatari -40 kg vend i 3-të

•Fëmijë (10-11 vjeç)

16. Alessandro Hoti -57 kg kampion

17. David Mitku -33 kg vend i 3-të

18. Ergi Muçubegu -33 kg vend i 3-të

19. Suen Marku -53 kg nënkampion

20. Edorado Vathaj -49 kg nënkampion

21. Menida Meta -27 kg kampione

22 Ajla Piraniqi +57 kg vend i 3-të

•Para të rinj

23. Arisrid Kraja -65 kg vend i 3-të

24. Reimon Zekaj -49 kg vend i 3-të

25. Revne Deda -41 kg vend i 3-te

26.Enos Mesi -53 kg vend i 3-të

27. Eglis Buhaj -49 kg vend i 3-të

28. Isra Meta -44 kg vend i 3-të

29. Selma Uruçi -47 kg vend i 3-të

30. Gjulja Xhaji -33 kg kampione

31. Anselma Xhaji -55 kg kampione

•Të rinj

32. Gersi Bardhi -63 kg vend i 3-të

33. Kevin Bekteshi -68 kg vend i 3-të

34. Esad Malaj -63 kg vend i 3-të

35. Neual Uruçi -68 kg nënkampion

36. Eldis Muhja -59 kg nënkampion

37. Enisa Shabaj -63 kg kampione

38. Irsa Osmanagiq -55 kg nënkampione

39. Arsiha Hasani -63 kg kampione

40. Ajla Maho -63 kg vend i 3-të

41. Amina Batuni -63 kg nënkampione

•Të rritur

42. Nejla Uruçi -67 kg nënkampione