Prej dy vitesh ndodhet ne Shkoder dhe duket se ka nder mend te qendroje gjate ketu. Shqiptari nga Shkupi Mevlan Adili ka filluar te ndjehet si shkodran. Duket shume i lidhur me kete qytet dhe njerezit e tij dhe jo me kot, eshte bere shume i dashur per ta.

Popullariteti i ketij mbrojtesi eshte ne shkallen maksimale, edhe pse ai di t’i respektoje te gjithe. E ka bere kete gje edhe diten e sotme kur ka shfrytezuar pranine ne stadium te golashenuesit me te mire ne historine e Vllaznise, Vioresin Sinanit dhe ka nxituar te beje foto me te.

Kuptohet qe nuk e ka pare duke luajtur, por ka degjuar te flitet per te dhe padyshim qe e ka vleresuar per gjithe ate kontribut te dhene ne vite per Vllaznine.

Kjo eshte shenja dalluese e Adilit ne krahasim me te tjeret. Mundohet te shkruaje vete historine e kesaj skuadre, teksa tashme ka fituar edhe nje trofe me te, por respekton edhe ata qe e kane shkruar me pare.

Dhe te takosh legjenda si Sinani nuk te jepet mundesia shpesh. Kete gje e ka shfrytezuar Adili i cili ne kete menyre po ndjehet gjithnje e me shume nje “shkodran i vertete”./SHKODRA-SPORT.COM/