Sezoni 2020-2021 tashme eshte mbyllur dhe secili klub, shoqate apo Akademi futbolli ben bilancin e punes se bere, arritjeve por edhe deshtimeve. E njejta gje ka ndodhur edhe me Shoqaten sportive “Arra e Madhe”.

Drejtuesit e saj duken te kenaqur me menyren si kane shkuar gjerat, arritjet e bera, por kuptohet qe ka vend per permiresime ne te ardhmen.

Permes faqes se saj, FC Arra e Madhe e ben shkurtimisht kete analize duke shkruar:

Akademia jone ka mbyllur sezonin 2020-2021. Nje sezon sa I bukur dhe I veshtire, kjo per nje seri arsyesh.
Jemi te kenaqur me ecurine e ekipeve si nga ana e rezultateve, por ajo qe na gezon me se shumti eshte zhvillimi I secilit dhe grupeve ne pergjithesi me gjithe vlerat dhe komponentet sportive.

Falenderojme te gjithe djemte dhe familjet e tyre per kontributin dhe angazhimin gjatë gjithe ketij sezoni.

Ja edhe pozicionet ne renditje per secilen nga grupmoshat

U-9 vendi 4

U-11 vendi 2 (finalist)

U-13 vendi 3

U-15 vendi 5

U-17 vendi 2 (finalist)

Suksese ne pergatitjet per sezonin e ri