Kane startuar sot ne Vlore kampionatet kombetare te boksit per moshat U16 dhe U18. Ekipi i Vllaznise i drejtuar nga trajneret Klaudio Çekini dhe Lazarin Vila perfaqesohet me 4 boksiere te grupmoshave U-16 dhe me 4 boksier te grupmoshave U-18.

Diten e sotme jane zhvilluar ndeshjet e dites se pare te kampionatit kombetar per grupmoshat U-16 dhe U-18. Boksieret e Vllaznise sipas shortit te hedhur, kane zhvilluar 4 ndeshje. Dy ndeshje me grupmoshen U-16 dhe dy ndeshje me grupmoshen U-18.

Per grupmoshen U-16 te dy ndeshjet u fituan nga boksieret e Vllaznise. Pashuk Gjoni ne peshen 57 kg fitoi perballe boksierit Rubens Qosja te Tomorit. Ndersa Tonin Prela ne peshen 60 kg fitoi perballe boksierit Orges Peca i Teutes.

Ndersa per grupmoshen U-18 kane zhvilluar dy ndeshje dhe bilanci eshte nje e fituar dhe nje e humbur. Florian Qukaj ne peshen 69 kg fitoi perballe boksierit nga Elbasani. Ndersa Sabjon Haxhia ne peshen 75 kg humbi perballe boksierit te Studentit./SHKODRA-SPORT.COM/