Asnjë postim për tu shfaqur

FUTBOLLI I FEMRAVE

Takaj presidenti më i suksesshëm i futbollit shqiptar? Jo, është një...

Ecuria e shkëlqyer e Skënderbeut në këto vitet e fundit ka bërë që meritat kryesore të këtij suksesi t'i shkojnë presidentit të këtij ekipi...

HISTORI

error: NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR