Keta jane kater kampionet e medhenj te Vllaznise se viteve ’45- ’46. Te gjithe emra te medhenj, duke nisur nga Muhamet Dibra, per te vazhduar me Muc Koxhjen, Bimo Fakjen dhe me Xhelal Juken. Historia e sukseseve te Vllaznise nis pikerisht ne keto vite, me keta emra dhe disa te tjere. Nje histori qe do vazhdonte me tej rrugen, natyrisht duke u neperkembur, duke i prishur pune ne menyra te ndryshme herepashere megjithate Vllaznia ka qendruar ne kembe. E forte si gjithmone, fale kampioneve te tille si keta qe jane ne kete foto.