“Nuk do te firmosi me vendime te dyshuara per nga ana ligjore sic ishte ai i kalimit te 45 milione lekeve te vjetra per Vllaznine”. Deklarata ka ardhur nga Prefekti i Qarkut Shkoder Paulin Radovani. Ai ka lene te kuptohet se e ka firmosur ate shkrese duke qene se ne loje ishte paga e futbollisteve te ekipit kuqeblu dhe sipas tij kjo eshte hera e fundit qe firmos nje vendim te tille. Mes nje handikapi ligjor Keshilli i Bashkise Shkoder ne mbledhjente pershpejtuar te 11 nentorit miratoi fondin prej 45 milione lekesh te reja per zgjerimin e kapitalit te shoqerise aksionere Vllaznia Sh.A per pagat e futbollisteve per 3 muaj, tetor, nentor dhjetor 2013.

Ne kete mbledhje me shume se gjysma e keshilltareve kane munguar ne mbledhjen e zhvilluar duke mos plotesuar kuorumin prej 23 keshilltaresh qe duhej per te kaluar nje projekt vendim. Ky projekt vendim u miratua me vendim qarkullues i cili u paraqit tek prefekti Radovani. Ky i fundit e ka firmosur ate vendim vetem 30 minuta nga afati perfundimtar i mbylljes se vitit financiar, pikerisht ne oren 13:30 minuta te 15 nentorit teksa afati i fundit ishte ora 14:00. Ne zyren e prefektit ka qene kryetari i keshillit te Bashkise Shkoder Bardhyl Lohja i cili ka shpjeguar situaten prefektit Radovani i cili me pas ka firmosur, nje gje te cilen siç premtoi nuk do ta beje me.
Senad NIKSHIQI