Bashkia e Shkodres do të vendosë një shpërblim për kampionin e Europës në atletike Izmir Smajlaj dhe trajnerin e tij Vildan Tufi. Kështu kishte premtuar kryebashkiakja Ademi në takimin që pati me to pak ditë më parë dhe kështu do të ndodhë. Megjithatë, atyre u duhet të presin edhe disa ditë para se ta marrin këtë shpërblim. Kjo ngaqë vendimi përkatës do të merret në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të datës 24 maj, datë kur do të mësohet edhe shuma që do të përfitojë numri 1 i Europës dhe trajneri i tij. Sipas njoftimi tte shperndare per mediat, Keshilli i Bashkise Shkoder do te mblidhet ne daten 24 Mars, ku si pike e pare e rendit te dites eshte pikerisht shperblimi financiar per kampionin e Europes dhe trajnerin e tij. Përpos këtij shpërblimi, kryebashkiakja Ademi ka premtuar edhe mbështetje të tjera, kryesisht në mbulimin e shpenzimeve të pjesmarrjes në aktivitete të ndryshme ndërkombëtare, kjo falë edhe mbështetjes që mund të japin bizneset.

© shkodrasport.com