Në vend që të kishte pozitivitet pas fitores së fundit në Lushnjë, në faqet e para të gazetave të sotme sportive, nuk ka asnjë artikull për Vllazninë.

Si rrallëherë në fakt kjo gjë por gjithsesi ky është realiteti.

Në të dy gazetat kryesore i është kushtuar shumë rëndësi shënimit të 4 golave në 10 minutat e fundit të ndeshjes së luajtur dje në Fier dhe kaq.

Pak absurditet në fakt sepse në shtypin sportiv vazhdon t’i bëhet jehonë fenomeneve negative.

Sigurisht që duhen kritikuar dhe analizuar por jo sa të mënjanohen edhe lajmet pozitive të sportit në përgjithësi.

Por, për më tepër,ndiqni më poshtë faqet e para të këtyre dy gazetave për ditën e sotme: