Dënimi i Skënderbeut nga Komisioni i Etikës dhe Disiplinës në UEFA, për ta përjashtuar për 10 vite nga kompeticionet europiane klubin korçar, ka rihapur garën në Superiore.

Tashmë “lufta” bëhet për vendin e dytë, që të çon kështu në Champions League.Duke parë që janë plot pesë skuadra me shumë pikë afër njëra-tjetrës, pritet një betejë e vërtetë, për vendet që të sigurojnë Europën.

Aktualisht me i favorizuar eshte Flamurtarin qe ka 32 pike dhe mban vendin e dyte ne renditje. Por jo larg jane edhe Kukesi, Kamza e Laçi qe jane me pike te barabarta, nga 29.

Çka do te thote se se tashme kampionati do te behet edhe me i forte dhe me shume mundesi, askush nuk do te kete luksin te toleroje sepse ose del ne Europe ose bie nga kategoria.